1 op 1 workshop

Vandaag 1 op 1 workshop gehad met Helene. heel gezellig, en uiteindelijk voor mezelf ook heel leerzaam! Juist omdat je iets aan een ander over wilt brengen, bedenk je eerst hoe je dit het duidelijkst kunt vertellen.
Regelmatig heb ik foto’s gemaakt van rozen voor hun bedrijf in Kenia (Batian Flower), de foto’s werden gebruikt op internet en op alle reclame-uitingen. Met steeds opnieuw een ander rozensoort wilde ze graag van mij leren hoe ze de rozen goed kan fotograferen en vervolgens in een software programma kan bewerken.
Omdat ze de foto’s ter plekke in Kenia wil maken, bedacht ik een basis opstelling voor het maken van de foto’s waarbij dus zo min mogelijk spullen nodig zijn.
In de ochtend hebben we een mini studio opstelling gemaakt met een zwarte achtergrond, waarbij ik haar ook heb laten zien wat het effect is van een reflectiescherm. Uiteraard heb ik uitgelegd wat de opties op haar camera zijn en wat ze ermee kan doen. Verder veel getest en laten zien!
Na de lunch zijn we met Adobe Lightroom aan de slag gegaan, en heb ik haar de voor haar benodigde onderdelen uitgelegd. Al met al een gezellige en vooral leerzame workshop!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *