Wat vind jij van digitale botox ??

‘Ohh die rimpels, kun je die wegwerken?’
Wat vind jij van digitale botox ?!?

We willen er allemaal jonger uitzien, maar hoever ga je daarin. Er wordt heel wat gediscussieerd over het wel of niet gebruiken van botox. Zelf heb ik er niets op tegen wanneer mensen dit gebruiken, zolang je nog maar wel op jezelf blijft lijken 😊
De portretten die ik maak, bewerk ik wanneer er bijvoorbeeld een pukkel zit die er normaal niet zit, een koortslip, een haar die in de weg zit, wallen na een korte nacht, vlek op kleding…  Maar rimpels weghalen, moedervlekken wegtoveren, mensen slanker maken, daar doe ik niet aan. Het gaat er bij een profielfoto toch om dat de ander je herkent wanneer hij je in werkelijkheid tegenkomt?

Ik streef er altijd naar dat degene die bij mij voor de camera komt, uiteindelijk blij is met zijn of haar eigen foto. En dat is al heel wat, want we hebben allemaal wel iets waar we bij onszelf heel kritisch over zijn.

Hieronder een foto van mezelf waar ik in het echt wel op lijk.. Beide foto’s zijn niet gephotoshopt (op kleine correctie qua contrast, belichting en scherpte na).

profielfoto onbewerkt

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *