Referenties

Eventfotografie Mercer

Mercer

Tijdens een feestavond in Tivoli Vredenburg kunnen medewerkers alleen, samen of met 3, 4, 5 of zelfs met z’n 6en op de foto. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige lol. Kort daarna kregen ze een 10×15 foto afdruk, welke ze vervolgens op een groot bord plakten. Met al deze foto’s werd het logo opgebouwd. Dit logo met foto’s werd na afloop in de hal van het bedrijf opgehangen.

Fotograaf Aalsmeer Kudelstaart

Fitness & Fysio Kudelstaart

Alle medewerkers worden geportretteerd en er wordt een teamfoto gemaakt. De foto’s worden afgedrukt en op bordjes bij de ingang gehangen. Ook worden de foto’s gebruikt op de website en weergegeven op een tv scherm in de wachtkamer.

bedrijfsfotografie ESPRIT

ESPRIT

Alle medewerkers van ESPRIT worden op lokatie (Amsterdam – Antwerpen), professioneel geportretteerd waarna de foto’s worden verwerkt in een mozaïek. Tevens worden de portretfoto’s gebruikt voor het personeelsbestand en ‘smoelenboek’.
bedrijfevent-evenementenfotografie-KLM-AirFrance

KLM – Air France

Deelnemers van het event (220 pers.) worden in 1 uur tijd professioneel geportretteerd, waarna van deze portretten een mozaïek wordt gemaakt in het logo/thema van het event, welke dezelfde middag middels een presentatie op 3 megaschermen aan iedereen wordt getoond. De deelnemers komen uit landen over de gehele wereld. We staan met 3 fotografen waarvan er 1 ook vloeiend Frans spreekt.
eventfotograaf Malmberg

Malmberg

Een week lang staan we op de NOT beurs om beursbezoekers (voornamelijk docenten) te fotograferen. De ochtend na het beursbezoek ontvangt de bezoeker een email met persoonlijke foto.
event-fotograaf-zakelijk

Synchroon

Diverse reportages, met name van ‘start bouw’-evenementen, door het hele land. Naast de officiële handelingen, leggen we vol enthousiasme de eerste ontmoetingen tussen de bewoners vast.
Fotografie tijdens bedrijfsfeest van Flamco

Flamco

Tijdens een personeelsfeest worden de medewerkers bij binnenkomst tegen een witte en/of rode achtergrond gefotografeerd. Na afloop wordt van de portretfoto’s een fotomozaïek gemaakt van het logo.

AutoMaas-portretfoto met accessoires garagebedrijf

Auto Maas

Voor dit autobedrijf hebben we portretfoto’s gemaakt welke gebruikt worden op de website. Naast een ‘gewone’ portretfoto hebben we ook een foto met een accessoire gemaakt.
Achmea-eventfotograaf

Achmea

Tijdens een cursusdag voor de medewerkers, worden er door ons foto’s gemaakt. Deze worden dezelfde dag door ons verwerkt in een fotomozaïek en ter plekke geprint in formaat 15×20 cm en aan de medewerkers mee gegeven.
eventfotograaf-aalsmeer

Pensioennavigator

Elk jaar organiseert Pensioennavigator de productinformatie-middag waar ongeveer 200 pensioenspecialisten zich door de aanbieders laten informeren over de collectieve pensioenoplossingen voor het komende seizoen. We maken een sfeerimpressie van de dag én deelnemers kunnen een profielfoto laten maken.

GemeenteHarderwijk-dolfinarium-eventfotografie-101Fotos

Gemeente Harderwijk

Fotoreportage van de feestelijke heropening van het boulevardgebied in Harderwijk. In het Dolfinarium is voor een select gezelschap de opening, waarna buiten voor de inwoners van Harderwijk de officiele heropening is.
101Fotos-Bluecom-profielfoto LinkedIn-portretfoto website

Bluecom

Tijdens de maandelijkse bijeenkomst hebben we profielfoto’s gemaakt welke worden gebruikt voor de website en LinkedIn.
VerloskundigenpraktijkAalsmeer-teamfoto-profielfotos

Verloskundigenpraktijk Aalsmeer eo

Naast profielfoto’s hebben we ook teamfoto’s gemaakt welke onder andere worden gebruikt voor de website.

bedrijfsfotografie-batian4

Batian Flowers ltd.

Fotoreportage van de rozenkwekerij in Kenia. De foto’s zijn gebruikt voor de website
bedrijfsfotografie van der Veldt Bronbemaling

Van der Veldt Bronbemaling B.V.

Diverse reportages, waarbij de bedrijfsfoto’s worden gebruikt voor de website en reclame advertenties in diverse bladen.

101 Foto’s

Haya van Somerenstraat 55
1433 PG  Kudelstaart

E-mail:      info@101fotos.nl
Telefoon:  0297 – 34 53 39