Presentatie van foto’s tot fotomozaïek

Voor Starlive Communication & Events maakten we een presentatie waarbij het logo van een klant wordt opgebouwd uit foto’s van alle ondernemers en medewerkers.

De foto’s van de medewerkers en ondernemers verschenen elk afzonderlijk in beeld, waarna ze verkleind werden. Hierna werden ze verplaatst naar een plek in het beeld. Vervolgens verscheen langzaam maar zeker het logo van de klant. Tijdens de presentatie draaide “Beautiful People” van Chris Brown. Dit nummer benadrukte dat je met afzonderlijke personen een geheel vormt!

Van het fotomozaïek (het logo van het bedrijf opgebouwd uit de foto’s van alle ondernemers en medewerkers) werd een afdruk gemaakt op een wijndoos. Deze werd, uiteraard voorzien van een fles wijn, aan het eind van de avond aan alle gasten meegegeven.

Hieronder het eindbeeld van de presentatie:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *