Metamorfoses

Gister de hele dag in de kapsalon van Hoofdzaak Kappers in Aalsmeer geweest en daar een ongelofelijk leuke dag gehad. Een aantal personen ondergingen een metamorfose.

Allereerst werd er een foto gemaakt (de zogenaamde ‘voor’-foto), vervolgens ging men naar Romee Fashion, of Beau Grandes voor het doorpassen van kleding. Daarna werd het haar aangepakt, waarbij het merendeel naast een nieuwe coupe ook een nieuwe kleur kreeg.

Nadat het haar gedaan was werd de kleding aan gedaan, waarna Ed (eigenaar van Hoofdzaak Kappers en E-Visagie) de visagie deed. Een aantal mensen kreeg bij Ed Kriek nog een leuk montuur en toen werden er opnieuw foto’s gemaakt. Dit keer de zogenaamde ‘na’-foto.

Wat een ongelofelijke veranderingen! Helaas kan ik nog geen foto’s plaatsen want die verschijnen binnenkort in de Nieuwe Meerbode. Maar uiteraard zal ik dan ook een foto op het blog plaatsen. Wordt dus nog vervolgd!

1 Comment Metamorfoses

  1. wilma baaroun 8 augustus 2011 at 14:55

    Hallo Astrid ,ik was een van de personen van de metamorfose.Ik heb mijn foto nog niet kunnen ontdekken in de krant dus zal dat wel niet meer gebeuren.Nu wil ik je vragen zou ik een mooie foto bij jou kunnen bestellen?Het was een geweldige dag waar ik nog heel lang aan terug zal denken,een dag om nooit te vergeten.Ik hoop spoedig wat van je te horen,groetjes Wilma.

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *