Collage van foto’s

Vandaag heb ik bij Sabine 2 collages gebracht. Na een aantal jaren in Kenia te hebben gewoond, is ze terug in Nederland. Semmie was 6 weken toen ze vertrokken naar Kenia. Vooral voor de meiden is het een hele overgang in het koude Nederland.

Sabine vroeg me een collage te maken van foto’s uit de tijd dat ze in Kenia hebben gewoond. Ik vind het altijd ontzettend moeilijk om met een stapel foto’s weer een geheel te vormen. Van Miggy wist ik dat ze gek was van prinsessen spullen en van Semmie wist ik dat er echt iets met de natuur in moest zitten. ik vond het ontzetten leuk om te maken met uiteindelijk onderstaand resultaat, afgedrukt op canvas van 80 bij 80 cm met mooie museumlatten. Beide canvassen komen in de slaapkamers van de meiden te hangen, zodat ze nog eens terug kunnen kijken op hun leuke tijd in Kenia!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *