Foto met de zelfontspanner

In de uitgave van september van 100% in de Regio, staat 101 Foto’s tezamen met o.a. 101 Fietsen. Tja, als fotograaf kun je dan een andere fotograaf inhuren om een foto te laten maken. Maar uiteraard had ik daar een andere oplossing voor….

De camera zette ik op een statief. Vervolgens koos ik een standpunt waarbij de zon niet in de lens zou schijnen. Ik liet Marcel alvast tegen het muurtje staan zodat ik het beeld kon bepalen en de camera in kon stellen. Omdat het zo zonnig was (en de zon achter ons stond) heb ik de externe flitser gebruikt, deze eenderde stop verminderd en laten flitsen.

Met de zelfontspanner aan, de ontspanknop ingedrukt en snel aan de andere kant van het muurtje gaan staan… blijft het toch spannend wanneer de camera afdrukt.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *