Verstuur een kaart met je eigen foto

Het is altijd leuk om een persoonlijke kaart van iemand te ontvangen. Er zijn veel aanbieders op internet te vinden, waarbij je op een simpele manier je foto kunt uploaden. Vervolgens kun je tekst etc. plaatsen, het adres invoeren en aangeven wanneer je de kaart wilt laten versturen.

Diverse schermen leiden je gemakkelijk door alle opties heen. Uiteindelijk kun je betalen met bijvoorbeeld Ideal en zal je kaart verstuurd worden.

Ook kun je een adresboek invullen. Zo kun je gemakkelijk vanaf je vakantieadres een foto uploaden en deze versturen naar een adres wat je thuis al via internet hebt ingevuld. Wanneer je de kaart (op werkdagen voor 18.00 uur) verstuurt, krijgt de ontvanger de volgende dag al je kaart in de bus, waar ter wereld je ook bent! Erg leuk voor bijvoorbeeld opa en oma om een kaartje van hun vakantievierende (klein)kinderen te ontvangen terwijl deze nog op hun vakantieadres zijn.

Leuke aanbieders van zo’n fotokaart zijn bijvoorbeeld Greetz, Kaartje2Go, TNT Post en Hallmark.

En heb je een iPhone? Dan heb je met de nieuwe Mobiele Kaartenservice voor de iPhone niet eens meer een computer nodig. Download de nieuwe applicatie van TNT Post via de App Store en je maakt en verstuurt voortaan even makkelijk een kaartje op vakantie, vanuit de trein of op het strand. Zo heb je geen enkel excuus meer om een verjaardag te vergeten!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *